Bemutatkozás Szolgáltatások Árak Galéria Elérhetőség Referenciák
Kozmetika
Panzió
Árak
Galéria
Elérhetőség
Referenciák

Jelenleg
1
látógatónk van.Kutyapanzió szolgáltatás

Egyik fő szolgáltatásunk 2003. óta működik.

Panziónkban 7db különálló, zárt kennel várja kedvencét. A tiszta környezet és a zöld füves terület, ahol  kutyusokkal napi szinten foglalkozunk, a legmegfelelőbb hely abban az esetben, mikor nincs kire hagynia kedvencét a hosszabb távollét során.

A panzió is, mint a kozmetika családi házas környezetben található. A kennelek egy külön udvari részen, külön, zárt  épületben találhatóak. A terület nagysága bőven elég az elhelyezett kutyák futtatására és a napi foglalkozások lefolytatására.

A visszatérő és új vendégeinket is szeretettel várjuk  megfelelő elhelyezéssel és hozzáértő bánásmóddal. Bármely fajtát illetve keverék kutyusokat is fogadunk.

Rendszeres állatorvosi felügyelet történik nálunk és abban az esetben, ha bármilyen egészségügyi probléma adódik rövid időn belül maximális ellátásban részesül a beteg egy elkülönített részen tartva. Panziónkat csak érvényes veszettség elleni oltással vehetik igénybe, a kölyökkutyák esetében is csak az alapimmunizálás után.

Az áraink tartalmazzák a napi étkeztetést, az elhelyezést valamint a foglalkozásokat. Nem tartalmazza a szükség esetén igénybevett orvosi ellátást és ápolást.